ÖNEMLİ: I.Dönem Kapanışı

17.01.2022 745

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı I.Dönem Kapanışı 21 Ocak 2022 Cuma günü saat 11.00'da olacaktır. Karne dağıtımında pandemi nedeniyle Velilerimiz bulunamayacaktır. Öğrencilerimizin çıkışı saat 11.00 da olacaktır. Öğle yemeği hizmetinden yararlanan öğrencilerimiz için yemekhanemiz aylık menü doğrultusunda hizmet verecektir. Velilerimizin çocuklarını karşılamak için 10.55 de okul çıkış kapılarında beklemeleri gerekmektedir. Kapanış günü servis kullanmakyacak velilerimizin bu durumu okulumuza ve AZ-AL servis sorumlularına önceden bildirmesi çok önemlidir. Okul çıkış kapılarında sosyal mesafe ve trafik kurallarına uyulması konusunda gerekli hassasiyetin her zamankinden daha fazla gösterilmesini rica eder, şimdiden öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.