Yeni: 2021-2022 Hazırlıkları!

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı henüz sonlanmadığı için yeni dönem kayıtları MEB tarafından e-okul sisteminden yayınlandıktan sonra başlayacaktır. Anasınıfı ve 1.Sınıf kayıtları elektronik olarak e-okul sistemi üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilecektir. Sistemin Temmuz ayı ortasına doğru açılması beklenmektedir.

21.06.2021 544

OKULUMUZ TÜM ÖĞRENCİLERİ İLE ENGELSİZ KAVUŞACAĞI EYLÜL AYI İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI..

Tamamlanan İşler:

*Anasınıfı için Okula Yeni Giriş-Çıkış Kapısı yapıldı(Yapımı gerçekleştiren Sarıyer Belediyesine, işi takip eden OAB Başkanımız Gülşah ATAŞ ile Belediye de çalışan velimiz Duygu DEMİR ve sınıf öğretmenimiz Kemal TANIŞ'a teşekkür ederiz)

*Çok amaçlı(spor/sanat/sığınak vb) salonumuzun arızalanan ve hizmet vermeyen elektrik lambalarının tamamı yenilenmiştir(Velimiz Levent ÜZÜMCÜ' ye teşekkür ederiz)

*Botanik bahçemizin bitki bakımı yapıldı(Velimiz Bahçeköy Orman İşletmesi Müdürü Fatih ALTINORDU teşekkür ederiz)

Sıradaki İşlerimiz:

*Kamera sisteminin bakım onarımı ve bozuk kameraların yenilenmesi(Sarıyer Belediyesi tarafından yapım aşamasında)

*Çatı bakım ve onarımı(Sarıyer Belediyesinin gündeminde)

*Bina girişimizin peyzajının yenilenmesi/boya-badana-estetik(Sponsor/bağışçı arayışımız sürmektedir)

*Bina içi yeni boya ve badana işlemi(sponsor/bağışçı arayışımız sürmektedir)

*Botanik bahçemizin çit ve bitki bakım onarımının periyodik bakımı(Gönüllüler/sponsor aranmaktadır)

*Futbol Sahamıza portatif mini tribün yapılması(sponsor/bağışçı aranmaktadır)

*Amfi tiyatromuz için beton seyir yeri yapımı(sponsor/bağışçı aranmaktadır)

*Atölye çalışmaları(resim/müzik/sanat vb) için gönüllü eğitmen ihtiyacı

*Okulda ki bilgisayar, laptop, yazıcı ve fotokopi makinalarının bakım ve onarımının yapılması ve yıl boyu teknik destek verilmesi(destekçi/sponsor/bağışçı arayışımız devam etmektedir)

*Kapı, öğrenci sıra/ masa/dolap bakım ve onarımlarının yapılması(sponsor/bağışçı arayışlarımız devam etmektedir) İnsan Kaynağı İhtiyacı(En önemli işlerin başında geliyor)

*Hizmet Standart ve Kalitemizin devamının sağlanması adına: 4 anasınıfı destek eğitim personeli, 1 revir hemşiresi, 5 temizlik görevlisi, 2 güvenlik personeli, 2 idari personel için nakdi kaynak gereksinimi(velilerimizin bağışları/sponsorlar ve bağışçılara ihtiyaç duyulmaktadır)

BİRLİKTEN KUVVET DOĞUYOR. 2021 EYLÜL AYI İÇİN HEP BERABER OKULUMUZA ESKİSİNDEN DAHA FAZKA SAHİP ÇIKMAYA DAVETLİSİNİZ!

Biz büyüyen bir aileyiz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

ANAFARTALAR İLKOKULU AİLESİ